reccension

Ligger här i sängen ( nej jag har faktiskt ingen laptop , har hela den stationära datan med en 2 meters bred hårddisk som står och brummar och massa sladdar liggandes bredvid mig)
 Iallafall så ligger jag här och ruvar i sängen och knaprar på mina små kvälls-kex. Kvälls-kexen äter jag endast när något bra har hänt (liksom en belöning) . En okänd man gjorde en reccension om min blogg , tror han hette Alex Schulman. Så här lyder den 

"Med ett nyskapande sätt att skriva så har en ny stjärna landat, en myt, en legend har födds, just när vi trodde vi var förlorade så räddade den spektakulära bloggen stunden och slår alla med häpnad"


MINA LITTLE FATBOYS HOPPAR RUNT I HELA RUMMET OCH STUDSAR MAGARNA MOT VARANDRA SÅ ATT DERAS HÄNGBRÖST FLADDRAR AV GLÄDJE, FÅR NÄSTAN TA OCH BE DEM ATT LUGNA SIG EN SMULA.




så ungefär ser mina fatboys ut, fast mycket mindre och många fler.


PS. Alex Schulman heter något annat i verkligheten.


Dagens Outfit

Fick en kommentar av BRITT RINGART. Hon ville att jag skulle underhålla Sveriga ( ursäkta du menar väl ändå världen) på en högre nivå. Visst. En Dagens Outfit önskades here you go:

Jessica & Jag idag.

Jag valde svart idag. Men kände mig dock lite naken, borde haft min röda manchester hatt med fjädern på också, synd att jag glömde den imorse.
Outfit.
Svart gardin från IKEA

Gym

Har inte tränat på 1 vecka. såndär musik spelas upp när någon ond kommer in i en film..

Mina bambiben ska snart få sprattla på löpbandet igen och få känna på riktig smärta i benpressen.
Armarna trivs däremot med att vara i samma konsistens som överkokta spagettizzzar (var inte rädda att jag bossar över mina armar liksom ,för jag har faktiskt frågat dem).

Vet bara inte om jag vågar ta mig till gymmet. Det kan ju faktiskt hända att en kråka tar mina skor påväg dit, eller att en sur tant med bullkinder fäller krokben på mig för att hinna före till det sista löpbandet, eller att en gris har lagt sig framför ytterdörren och säger att jag måste slakta den för att få komma förbi ( jag är djurvän, förrutom mot kryp dom borde inte få leva någonstans), eller att kungen springer naken över stureplan mitt framför ögonen på mig ( och jag vill INTE se hans lilla skrumpna grej, den lilla fabriken borde vara avkapad,nedfryst, inlåst och tryggt förvarad någonstans för länge sen).

Äsch, bäst att stanna hemma, för mitt eget bästa.

Raggare, Stockholmare & Slagsmål.

Jag lever ett stilla liv, jag har varit raggare va. Jag har haft långt hår va ner till ryggen va. Jag har haft skinnstövlar och läderbyxor och åkt raggarbil va.  Jag har levt livet med raggarna va.

Jag har varit ihop med ett motorcyklistgäng, tatuerade. Jag känner de där grabbarna de säger : vi fixar det va.

Jag har varit med Göteborgare, Stockholmare jag har varit med alla. Jag menar, jag har åkt lite överallt va.
Jag har suttit i fängelset hos polisen en gång i tiden för fylla, va. Du vet, ta lite bärs, lev livet , så lever jag va.
Jag lever ungkarl, pensionär, ett fritt liv , jag är FRI. Jag bara går hejsvejs va.

Jag har dansat på diskotek som ungdomsgårdar och grekiska föreningen. Jag har varit i slagsmål och jag har varit lite överallt va.

Jag har fått törnar, va. Du vet man ska inte vara rädd i livet, va. Man ska tåla lite smällar det kommer man långt med. Jag är ingen bråkstake. Assååå jag var lite tuffare som barn va. Man måste vara tuff och komma igång.
Är man hård, tuff, då skyggar de va. Är man snäll och säger ja, då går det inte.

Man måste hålla igång med stockholmare, raggare och mods. Alla möjliga. Dem känner mig.

Lika som bacon


Curtis The Bacon King                            L****

SÅ SJUKT LIKA!

En viktig detalj som

INTE får glömmas i en sån här seriös, grym, inspirerande, pålitlig och politiskt opartisk blogg som denna... MITT NAMN : Hanna Strandberg. Mer behöver inte sägas än att En stjärna är född ( a star is born på engelska ).


Turn the volume up and the base on. Här blir det åka av!

Jag påväg till skolan imorse då, Carl filmade mig från sin sparkcykel.
Okej jag erkänner att jag endast lägger upp detta klipp för att skryta om att jag har gått ner 0.5 kg och för att visa min morfars gamla scooter:

Första inlägget, undersåtar , hundbesvär & kineser.

The queen and her little fatboys are back (little fatboys= undersåtar)
Förövrigt så är mina undersåtar små (little på engelska) och feta (fat på engelska) (källa:googletranslate), ungefär som dvärgar. De bor i min ryggsäck och gör allt jag säger åt dem att göra, typ göra ägg åt mig mitt i natten, spränga jordgubbsland och hämta strumpor. Ville bara säga det liksom så ni inte tror att det är jag i egen hög (bokstavligen) person som skriver inläggen. Det är lite mer så att mina fatboys skriver vad jag säger att dem ska skriva.

Iallafall..

Jag har precis insett att Alfred är bäst ( han sa åt mig att skriva det), end of story liksom.  Kan genast berätta att jag inte är ett fan av hundpassning då jag precis fått min ena stortå avbiten och rivsår på magen . ps. hunden som gjorde det var gul = kines.


kines med dropp och en fin sammets hatt.


xoxo


RSS 2.0