-min dag-

Vaknar hos Isak. Äter lite frukost, men tappar aptiten. Ser hur bussen kommer, drar upp kickbiken ur ryggan och kör till nästa busshållplats. Sätter mig längst fram så att jag kan få spela gameboy ifred.
Kommer till skolan, lyssnar tålmodigt 3 lektioner i rad. Dags för lurre. Ingen höjdare till lunch idag. Fiskpanetter som smakade fisk+sockerkaka. INTE OK, OK? Åker runt i korridorerna med Maria med våra kickbikes ett tag. Sen slänger vi oss ner på en bänk, tittar lite på människor. Åker runt lite på skolgården i cirklar och gör tricks. Sen hade vi geografi och vi ritade Afrika. Det var allsång i klassrummet "Shakira-Waka,Waka" undertiden. Afrika var i centrum. Alla fick måla sig med brun ansiktsfärg om man ville. Och det delades ut bananer till de som ville ha. Man fick tilloch med klättra på väggarna och svinga sig i lampan, men något jävla idiot pucko var för tung för lampan och den åkte ner i golvet (tror det var jag). Då var Afrikafesten slut.
Sen åkte jag hem med kicken.


Isak

The thing. Saken. Isak är ett ting.
Han är som ett djur.
Isak har några få behov, om han inte har alla behov avbockade är han: jobbig, retig, konstig, gnällig, sur, irriterad, ledsen eller elak.

Hans behov är:
Att äta
Att gå på toa
Att mysa
Att röra på sig (träna)

Det är oftast jag som får se till att han blir nöjd. Jag ger honom mat, jag hjälper honom med att gå på toa hahaha, jag myser med honom och jag slänger iväg honom till gymmet.

Men fin är han.




Ja.

Jag är tillbaka. Har spenderat ett antal år (månader) i den Somaliska öknen. Riktigt dammigt där ett tag...
Nu sitter jag iallafall här.
Jag är fortfarande mops-fanatiker. Har klappat varje mops jag sett på gatan hittills. Det enda som saknas nu är själva hunden, men det är inte en sån viktig detalj.

Det är ju snart halloween, kanske ska klä ut mig till en mops. Bara att tejpa lite i ansiktet för att få den där riktiga verkliga grisnäsan..

Hade inte så mycket mer att säga än ge aldrig upp..


eh.aaa

RSS 2.0